Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Video Distante improbabile- Cristina si Razvan Ropotan

Marți pe 8 octombrie, la ora 18:30 Galeria Odeon și DanaArt Gallery vă invită la o instalație de fotografie inedită, în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, București.
“Distanțe Improbabile” este un proiect al artiștilor Cristina și Răzvan Ropotan care a început în urmă cu doi ani. “Fiecare din noi avea câte un aparat foto și un film. 36 de poziții. Eu eram într-un loc, ea era în altă parte. Făceam câte 3-4 fotografii pe zi și apoi ne întâlneam și le alăturam. Este un dialog la distanță, sincer, ne-photoshopat.”, ne spune Răzvan.
Expoziția-instalație ne invită la o privire prezentă, activă și mereu proaspătă. Nu este despre tehnică și compoziţie în fotografie, ci devine un performance în care publicul este încurajat să se poziționeze față de sine, de ceilalți și de contextul exterior.
“Nu putem ști cu siguranță ce distanță este între mine, cea care vorbește și tine, tu, cel care citești. Între tine şi imagini. Între fotografii. Între noi. Între ”tu” şi ”tine”.”, spune Cristina Ropotan.RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.