Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - 36, Expoziție de fotografie – Alexandra Miculescu & Horațiu Cristea


DanaArtGallery și Metropolis Art Collection prezintă expoziția de fotografie a Alexandrei Miculescu împreună cu Horațiu Cristea.


Vernisajul are loc pe data de 24 iulie 2018, ora 19:00. Expoziția rămâne deschisă în perioada 24 iulie - 4 august 2018 și poate fi vizitată de luni până sâmbătă între orele 12:00 - 20:00.
Metropolis Art Collection - Str. Grigore Alexandrescu nr. 89 - 97, București.
Curator: Daniela Zbarcea.


„36", din titulatura expoziției celor doi artiști - Alexandra Miculescu și Horațiu Cristea, nu este o simplă cifră, ci reprezintă întâlnirea între două entități.

,,36 de declanșări, 36 de vise, 36 de priviri aruncate în vizor, 36 de motive să privești mai atent lumea din jur, 36 de gânduri materializate. Fotografia este un gest care vine din instinctul de a conserva momentul, starea și sentimentele. Fotografiile sunt experiențele noastre prin care trecem și își pun amprenta pe imaginație, care se dezvoltă cu fiecare cadru gândit."- Alexandra Miculescu.


,,36 este un film fotografic. Un diafilm a cărui proiecție ne aruncă din propria capcană, fragilă, a visului în lumea dură a realului." - Horațiu Cristea.


Alexandra Miculescu este fotograf de șase ani. A absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, secția Imagine de Film.
Alexandra Miculescu creează imagini din pasiune, imagini ce surprind stările, emoțiile celor din jur, cât și pe cele personale.


Horațiu Cristea este inginer de profesie. Și-a redescoperit pasiunea pentru fotografie după ce în urmă cu peste un sfert de secol își abandonase aparatul de fotografiat analog deoarece, atunci, a considerat că digitalul va ucide arta fotografică.
Horațiu Cristea este încă în căutarea unui echilibru între celuloid și cardul de memorie, între realism și suprarealism, între vis și realitate.


 


 




RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.