Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - ARTISTUL Aniversare DanaArtGallery 9aniDanaArtGallery împlineste 9 ani de la debutul său pe scena culturală a artei plastice bucureștene.
Cu această ocazie vă invităm să sărbătorim acest moment pe data de 26 martie 2019, ora 19:00, când va avea loc vernisajul expoziției ARTISTUL.
Expoziția cuprinde lucrări de pictură, instalație și fotografie și reunește un grup divers de artiști: Andreea Dosinescu, Bianca Ioniță, Cornelia Gherlan, Daniel Crăciun, Dan Isăilă, Daniela Zbarcea, Daniela Mihai, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan, Gina Paula Baranovschi, Horațiu Cristea și Magda Morozan.
Sound: Valentin Luca
Metropolis Art Collection, str Grigore Alexandrescu 89-97, București, în incinta Metropolis Center.
Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată zilnic între orele 12:00 -20:00 până pe data de 14 aprilie 2019.
Colaborând de-a lungul timpului cu zeci de artiști și organizând numeroase evenimente culturale, îndeosebi expoziții, am observant că publicul interesat de artă nu este familiarizat cu imaginea fizică a artiștilor care expun. Deși cu ocazia vernisajelor publicul poate lua contact cu artiștii expozanți, există o oarecare distanță de comunicare și o dificultate în asocierea lucrării de artă cu persoana care a creat-o.
Astfel, prin expoziția ARTISTUL, propunem o împrietenire a publicului cu artiștii, nu numai la vernisaj, ci și prin expunerea portretelor acestora alături de lucrările de artă în original.
Pictura și fotografia se completează printr-o expunere amplă pe care o puteți admira în expoziția mai sus amintită.
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.