Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Dialoguri Portretistice- Dana Mitica


Danaartgallery impreuna cu Galeria Odeon va invita in perioada 27 aprilie ,11 mai la expozitie de fotografie.
Vernisaj 29 aprilie ora 18:30.
Despre proiectul propus ne vorbeste chiar artista :
Imi plac porteretele umane, emotia pe care ti-o poate da un chip prin expresia lui, atunci cand rade, plange, e trist sau e fericit. Asa a luat nastere acest proiect in care au fost implicate un grup de persoane, care prin dorinta lor de a participa, au dat nastere acestui proiect.
Am incercat prin ochiul obiectivului si cu un simplu click, sa surprind emotiile celor aflati pentru prima data in postura de model.
Am avut marea bucurie de a descoperi adevarata frumusete - naturalete, simplitate, zambet, mimica - pe care ti-l poate oferi un portret. Asa am ales sa numesc aceasta expozitie Dialoguri portretistice.. - pentru ca ele vorbesc!
Despre fotograf
Dana Mitica, a debutat in fotografie in 2009 cu expozitia Un amalgam de eve, intr-un mod timid, insa cu multa pasiune. Au urmat apoi 7 expozitii, ultima facand o punte intre arta vizuala si teatru Confesiunile unor masti in teatru Masca (2012). Asa a descoperit teatrul, ramanand fidela fotografiei de eveniment teatral.
Pasiunea pentru fotografie a facut-o sa abordeze si alte stiluri, fotografia fashion si fotografia nud, un catalizator, fiind anii de studiu in cadrul liceului de arte plastice, N.N. Tonitza.
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.