Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Expozitia 40/METAFORA Sorin Iosub, 3/24 martie 2015Avem deosebita placere sa va anuntam deschiderea expozitiei personale 40/METAFORA a pictorului Sorin Iosub, ce se va desfasura marti, 3 martie, orele 19:00, la Galeria Odeon (in incinta Teatrului Odeon) Calea Victoriei 40-42 ,cu sustinerea DanaArtGallery si a Teatrului Odeon.


In operele sale recente, Iosub isi propune o reevaluare a limbajului traditional al picturii pentru a ajunge la un limbaj actual foarte personal. Nu este nici o contradictie in aceast demers, cum nu este intre caracterul rational de tip suprarealist al imaginii si prezenta tehnicilor diferite in ulei, acuarela sau desen. Sorin Iosub se afirma ca un visator sentimental cu gustul misterului, al libertatii, al creatiei. Spirit viu si receptiv, marcat aproape ca un existentialist in propria-i piele, purtand aceasta filiatie spirituala a artistului complex, viata sa este arta sa precum de altfel poate confirma remarca lui Conrad Fiedler, "L'art est l'extension de l'expérience". (Christian Paraschiv, Paris, 2015)


In deschiderea evenimentului: criticul de arta Mihai Plamadeala si curatorul expozitiei, Maria Pasc.Expozitia poate fi vizitata in perioada 03-24 martie 2015, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la Galeria Odeon, Calea Victoriei 40-42. Pentru vizitarea expozitiei, puteti suna la numarul de telefon 0759072940.


Maria Pasc, Contemporanii
maria@contemporanii.org
www.contemporanii.org


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.