Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - FOTOGRAFIA IN FOCUS EDITIA I, Limbajul nonverbal in fotografie


Proiectul Fotografia in focus editia I, Limbajul nonverbal in fotografie are drept  scop cresterea gradului de constientizare pe care fotografia il joaca in viata noastra, prin mesajul pe care il transmit fotografiile si subiectele fotografiate.
 Fotografia in focus  Editia I, Limbajul nonverbal in fotografie, proiect initiat de Asociatia Rost, alaturi de Grupul Filos, cu sprijinul ARCUB si al Primariei Municipiului Bucuresti, este componenta principala a festivalului de fotografie Bucharest Photo Week, primul festival internațional de fotografie din Bucuresti.


DAUGHTERS  Expresiile copilariei
Despre:
Copilaria este perioada vietii in care curiozitatea se manifesta in nenumarate chipuri. Suntem adesea uimiti, ne bucuram de lucrurile marunte si nu intelegem cand va fi maine. Expozitia Expresiile copilariei seria Daughters ne reaminteste bucuria, lipsa autocenzurii si a grijilor cotidiene pe care copilul din noi inca o pastreaza. Alexa si Maria, protagonistele povestii .Expresiile fotografiei te invita sa li te alaturi in joc, cu bucurie si zambet.
Despre autoare
În 2009, Gina Buliga renunta la colaborarea cu numerosi artisti din Romania, lucrand pana atunci pe partea de productie. Modelele ei preferate, cele doua fiice, au determinat-o sa isi urmeze pasiunea pentru fotografie, considerand ca prin ele poate transmite privitorului emotia copilariei. Gina considera ca o fotografie buna emite dorinta de a mai vedea inca o data cadrul surprins, este acea imagine in care doresti sa te cufunzi mereu, ori de cate ori o privesti.
Expozitia va fi vernisata pe 10 septembrie, ora 18:30 si este gazduita de Metropolis Center si  DanaArtGallery
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.