Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Hope / Corina Sârbu


DanaArt Gallery şi Odeon Gallery (Teatrul Odeon, Calea Victoriei nr. 40 - 42, Bucureşti) vă invită marţi, 9 mai 2017, ora 19.00, la vernisajul expoziţiei de instalatie HOPE, a artistei Corina Sârbu. Expoziţia poate fi vizitată în intervalul 9 Mai şi 1 Iunie 2017.


În situaţii dure de viata, este foarte greu să rămâi concentrat pe lucrurile care contează cu adevărat. Aspectele și efectele negative ale suferinţei ne copleșesc de multe ori, și astfel cădem în deznădejde. Iar situaţiile sunt multe și diverse. Istoria ne arată totuși că omul poate depăși și cele mai cumplite tragedii sau calamităţi. Astfel că există un rezervor universal valoros din care putem învăţa cu toţii atunci când avem nevoie. Iar Speranţa este cea care ne îndeamnă mereu să privim în jurul nostru și să căutam o soluţie, oricât de grea este viaţa.
Poate că uneori nu putem sau poate că alteori ignorăm semnalele ei, însă ea ne este aproape întotdeauna. Trebuie doar să nu uităm acest lucru. Speranţa face parte din experienţa noastră istorică dar și din structura noastră interioară, pentru că natura a considerat esenţial ca noi oamenii să fim înzestraţi cu beneficiile ei.
Aceasta expoziţie de instalaţie propune un scenariu fictiv dur, pe care îl putem lua ca exemplu atunci când alunecăm în braţele deznădejdii, și din care putem învăţa ca în viaţă trebuie să sperăm. Mai ales ca de multe ori soluţia problemelor noastre poate veni din direcţii la care nu ne așteptăm și care ne uimesc prin simplitatea și frumuseţea lor salvatoare. Așa că speraţi!


Corina Sârbu, artist/designer


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.