Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - IN CAMP ELECTRIC -expozitie de pictura


Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Arts United si DanaArtGallery, un proiect sustinut de Teatrul Odeon din Bucuresti, anunta vernisajul expozitiei In camp electric. Evenimentul reuneste lucrarile celor zece artisti invitati in cadrul rezidentei de arta organizata, in luna septembrie, la Conacul Otetelisanu din Benesti, locul in care s-a nascut inventatorul stiloului, Petrache Poenaru.
Zece artisti au fost invitati sa imagineze povesti in casele in care desena, candva, Constantin Lecca, in locurile in care gandea Petrache Poenaru, membru titular al Academiei Romane, fondatorul colegiilor nationale din Bucuresti si Craiova, pe domeniul boierilor Oteteliseni, minti luminate, deschizatori de drumuri si filantropi.

Vernisaj: 14 octombrie 2014, ora 19.30
Galeria Odeon, Calea Victoriei nr 40-42, Bucuresti
Expozitia va ramane deschisa publicului in perioada 5 octombrie - 4 noiembrie 2014, dupa care o parte dintre lucrarile realizate in cadrul acestui program vor fi incluse in Colectia Otetelisanu.

In camp electric, tabara de arta organizata de DanaartGallery si Arts United, face parte din programul de rezidente pentru lumea artistica si industriile creative, derulat de Fundatia Domeniul Otetelisanu. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Caran DAche Romania si al revistei WebCultura.

Participa artistii:
Franz Galo, Eugen Vasile Iovan, Adrian Preda, Andreea Rus, Angela Szabo, Adriana Vasile, Dominic Petru Virtosu, Antoaneta Zoltan, Delia Maria Orman si Daniela Zbarcea
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.