Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - In camp electric V


Fundația "Domeniul Otetelișanu", în parteneriat cu DanaArtGallery si Artoteca anunță cea de-a cincea ediție a proiectului "În câmp electric", program derulat în cadrul seriei de rezidențe dedicate mediului artistic și industriilor creative, inițiată și găzduită de Conacul Otetelișanu. Evenimentul se va desfășura în perioada 5 -11 august, la Conacul Otetelișanu din Benești, un sat aflat la 40 de kilometri de Craiova.În casa Otetelișenilor de la Benești s-a născut Petrache Poenaru, membru titular al Academiei Române, fondatorul colegiilor naționale din București și Craiova. Probabil că cei mai mulți îl cunosc, însă, mai degrabă drept inventatorul tocului cu rezervor, brevetat la Paris și Viena în 1827. Păstrând tradiția boierilor Otetelișeni, vizionari, deschizători de drumuri și filantropi, Fundația "Domeniul Otetelișanu" a găzduit în ultimii ani zeci de rezidențe dedicate lumii creative, reunind unii dintre cei mai importanți artiști români și europeni.Artiștii care vor expune sunt: Cătălin Burtea, Cornelia Popa, Ionuț Zevideanu, Mihai Florea, Mircea Muntenescu și Loredana Bardaș
Curator : Daniela Zbarcea
Vernisaj: 12 septembrie, ora 19:00
Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată de luni până sâmbătă între orele 12:00 -20:00, în perioada 10 septembrie - 30 septembrie 2018.
Cea de-a cincea ediție a acestui program este dedicată picturii, fotografiei și sculpturii. În câmp electric V își propune să fie o platformă de interacțiune între artiști vizuali, dar și între artiștii vizuali și alți artiști din domenii conexe ca muzică, teatru, dans sau film.


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.