Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Intre ochi si infinit- expozitie de fotografie astronomica, CRISTINA TINTA si ALEX CONUMarti, 11 mai 2010, ora 19, la Libraria Carturesti
din str. Arthur Verona nr. 13, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie astronomica "Intre ochi si infinit", de Cristina Tinta si Alex Conu. Expozitia va fi deschisa în perioada 5-14 mai 2010 si este organizata impreuna cu DanaArt Gallery.


Expozitia cuprinde fotografii din domenii variate ale astrofotografiei, de la nebuloase, comete, meteori, eclipse la galaxii, Luna sau peisaje nocturne. Prin aceasta expozitie, artistii si-au propus sa atraga atentia asupra faptului ca deasupra noastra se afla o lume aparte, accesibila oricaruia dintre noi, cu conditia sa fie dispus sa o cunoasca.

Alex Conu si Cristina Tinta
au lansat acum mai bine de doi ani www.skyphotographers.com, la vremea aceea primul site romanesc de fotografie astronomica.


Alex si Cristina abordeaza toate domeniile astrofotografiei, de la fotografia astronomica artistica pana la cea stiintifica.


Alex Conu s-a nascut in 1983 si este coordonatorul Comisiei Foto a Societatii Astronomice Romane de Meteori (SARM) si membru in juriul Concursului National de Astrofotografie ASTROFOTO. Fotografiile lui Alex au fost publicate în mai multe reviste romanesti si internationale. De asemenea, a obtinut mai multe premii în astrofotografie, atat in Romania cat si peste hotare. In viata de toate zilele, Alex este fotograf freelancer specializat pe fotografia de moda. Site-ul lui personal poate fi gasit la adresa www.conu.ro


Cristina Tinta s-a nascut in 1984, si este membru în Societatea Astronomica Romana de Meteori (SARM). Fotografia astronomica a abordat-o in urma cu cativa ani si a reusit sa castige cateva premii, atat in tara cat si in strainatate. Este prima persoana din Romania care a reusit fotografierea evolutiei eclipselor de Soare folosind tehnica expunerii multiple pe acelasi cadru de film. In viata de zi cu zi, Cristina este consultant in infiintari firme pe langa un birou de avocatura.


Contact: Alex Conu, 0721226723, alex.conu@gmail.com


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.