Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Memorie


MEMORIE - Expoziție aniversară DanaArtGallery 8 ani- Galeria Odeon


Memoria este forma noastră de stocare a ceea ce numim informații affective și raționale individuale sau de grup. Comemorând cei 8 ani de activitate, DanaArtGallery aduce în prim plan acest demers, acest concept care se dorește descris visual ca o radiografie a memoriilor noastre.
Memoria implică o tranzitare a informațiilor de la inimă la minte, o reevaluare a lor rațională și afectivă. De fiecare dată când ne retragem în memorie retrăim diferit aceleași date. Cumva avem luxul de a ni le stoca mental fără să fim contrânși de realitate. Flexibilă și capricioasă uneori, memoria este și nu este independentă nouă. Acest parcurs de interpretare sacadată a realității va fi transpus visual de artiștii Zoița (Delia Călinescu), Bogdan Pelmuș , Magdalena Pelmuș și Mirela Bichigeanu sub forma unei expoziții care va avea loc în spațiul Galeriei Odeon, foaierul sălii studio aflat la subsolul Teatrului Odeon. Spațiul neconvențional va fi înnobilat de lucrările la fel de neconvenționale ale acestor artiști.
Vă invităm la vernisajul expoziției pe data de 27 februarie, ora 18:30. Expoziția se poate vizita în perioada 27 februarie - 24 martie 2018 înainte de spectacolele de la sala studio a Teatrului Odeon sau prin programare la tel. 0724 271 723 .
Proiect DanaArtGallery
Galeria Odeon: Calea Victoriei nr 40-42, București


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.