Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - PRO-ARTĂ Trăiesc din artă! Mit sau realitate?


Săptămâna 18 - 22 aprilie este rezervată domeniului ARTISTIC!
Ediția a doua a manifestului PRO-ARTĂ - "Trăiesc din artă! Mit sau realitate?" continuă să pună întrebarea sensibilă, dar fundamentală pentru toți oamenii talentați care vor să-si transforme pasiunea în job: se poate trăi din artă?. Evenimentul va fi găzduit de monumentul istoric Școala Centrală și va avea loc în amfiteatrul acestuia.
Publicul este așteptat seară de seară, începând cu ora 18:00 pentru numeroase dezbateri cu oameni relevanți din industria creativă, dezbateri moderate de alt creativ - Barna Nemethi. Pe lângă segmentele déjà cunoscute ale ediției de debut, ediția a doua și-a extins ramurile și către ilustrație, design și teatru. Printre speakeri se vor număra: Mihnea Ghilduș, Mădălina Andronic, Dan Costea, Gabriel Geller, George Constantinescu, Ioana Sisea, Dragoș Burlacu și alții.
Evenimentul se va închide cu o petrecere alături de băieții de la Crowd Control, în glamurosul spațiu Maison 13 (Strada Dumbrava Roșie Nr. 2), din imediata apropiere a Școlii Centrale.
Cum îți dai seama dacă evenimentul este pentru tine?*
• Ești student la arte și încă nu ești convins dacă ar trebui faci o carieră din talentul tău sau nu;
• Ai un hobby de care ești obsedat și vrei să îl transformi într-o afacere sustenabilă;
• Ești părinte și nu ești sigur dacă să-ți îndrumi copilul către domeniul artelor;
• Ești devorator de artă, însă nu-ți amintești când ai achiziționat ultima dată o lucrare realizată de un artist român;
• Ești în departamentul de CSR al unei companii și vrei să dezvolți un proiect alături de un artist contemporan;
*Dacă ai bifat una sau mai multe opțiuni, felicitări! "Trăiesc din artă! Mit sau realitate?" este un MUST - ATTEND pentru tine!
Înscrierile se fac pe pagina www.artivist.ro
Intrarea este liberă.
Susținători ai artelor: AQUA Carpatica
Promoteri ai artelor: Blitz TV, IQads, COOPerativa Urbană, Art Line, Revista CARIERE, Fundația Calea Victoriei, VernisajeArtEvents, Revista Atelierul, DanaArtGallery- Proiect susținut de Teatrul Odeon, Bună dimineaţa, Bucureşti, Ceașca de Cultură, Asociația Operatorilor Culturali, Revista ARTA, Urbo.ro și 9AM.ro.
Radio-ul evenimentului: Radio Bucuresti FM
Fotografiile vor fi realizate de Andrei Mușat


ARTIVIST este o mișcare a trei tineri ce doresc să redea societății simțul esteticii locale, să educe, să inspire viitoarele generații și, cel mai important, să consume ‘Fabricat în România' prin desfășurarea de activități culturale. Misiunea agenției este de a susține tinerii artiști prin proiecte culturale, menite să ofere acestor ‘clustere' creative posibilitatea unei formări profesionale în domeniul culturii - inclusiv management cultural și educație culturală.
#artivist
Pentru parteneriate și alte detalii: office@artivist.ro (0743 044 186 | 0725 563 556 | 0740 315 570)


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.