Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Vara asta Arta campeaza la BestFest


Vara asta Arta campeaza la BestFest
Dominic Virtosu
Anul acesta, BestFest, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrala si de Est devine partener DanaArtGallery pentru realizarea conceptului expozitional din segmentul "Arts & Crafts" al festivalului.
Pentru al doilea an consecutiv, festivalul se deschide tuturor artelor oferind publicului o paleta generoasa de artisti atat din domeniul muzicii precum si din domeniul artelor vizuale.
BestFest a devenit un simbol al varietatii, bogatiei si calitatii stilurilor musicale. Artisti important de pe scena internationala participa in fiecare an la festival si impart entuziasmul pentru muzica cu miile de fani veniti sa-i asculte.
2012 este anul SummerCamp si pentru DanaArt Gallery care, impreuna cu BestFest, aduce pe scena artelor plastice a festivalului peste 20 de artisti intr-un concept inovator: "Arta campeaza la Bestfest".
Cortul Arts&Crafts, un spatiu generos de peste 200 m2 va gazdui pentru trei zile, 6-7-8 Iulie, artistii plastici precum si workshop-uri de creatie interactive in care profesionistii artelor plastice vor interactiona si vor lucra cu bucurie, voie buna si mult umor impreuna cu publicul BestFest Summer Camp.
Fotografie, grafica, pictura, instalatie, sculptura, arta video, toate artele vizuale se intrunesc la Bestfest sub tutela DanaArtGallery si cu sprijinul organizatorilor festivalului.
Spatiul expozitional neconventional va fi amenajat special si construit pe conceptul "street art". Inovator, tanar si fara inhibitii, ca si publicul venit sa se distreze la festival. Traseul artelor va conduce vizitatorii prin universul fantastic al picturii tematice si abstracte, al fotografiei de caracter si al instantaneelor inedite sau fashion. Fiecare colt din parcurs va fi condimentat de amalgamul vizual al asamblajului artistic si de atmosfera incinsa a muzicii festivalului.
Vernisajul va avea loc sambata, 7 iulie 2012, incepand cu orele 18:30.
DanaArtGallery este o galerie de arta dinamica si tanara care gazduieste artisti romani din toate domeniile artelor vizuale sub conceptul central "Cream conexiuni prin arta". Acest credo a fost pus in aplicare in numeroasele colaborari cu institutii de prestigiu precum Teatrul Odeon, Opera Romana, Festivalul George Enescu si Festivalul SIMN. Galeria doreste a fi mijlocul prin care artistii se pot conecta cu publicul lor iar BestFest Summer Camp 2012 este un partener important al demersului nostru de sprijinire al artei.


Expun
Daniel Ionița - fotografie,Cătalin Filip - obiect ,Mirela Chiriac - colaj,Ștefan Cociovrei - fotografie, Raluca Crăciun - grafica , Otto Constantin - picture, Mădălina Gogorita - origami
Cristina Mihaela Rădulescu - instalatie & picture, Alex Csiki- fotografie, Ioana Șerban-pictura
Anca Mitroi - fotografie, Andreea Chiru- fotografie, Andreea Vintilă- arta digitala, Bogdana Contraș-pictura, Daniela Zbarcea- pictura, Daniel Crăciun - pictura, Eugen Vasile Iovan - desen, Mădălina Corina Diaconu- fotografie, Otila Canavra- instalatie- print, Raluca Nicoleta Deca- fotografie, Raluca Polea - instalatie - foto instalatie, Alina Manole- instalatie, Dominic Virtosu - pictura.
TAGS: arta, online, danaartgallery, pictura, sculptura, bestfest, summer camp, vizual


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.