Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Evenimente - Zoom in.Therapy


DanaArtGallery și Metropolis Art Collection prezintă prima expoziție personală „Zoom in.Therapy" a artistei Andreea Maria Lungan.
Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 15 august 2018, ora 19:00.
Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată de luni până sâmbătă între orele 12:00 -20:00, în perioada 13 august - 2 septembrie 2018.


Metropolis Art Collection, str. Grigore Alexandrescu 89-97, București, la parterul clădirii Metropolis Center.


„Trăirea autentică a suferinței, iubirea necondiționată și contactul timpuriu cu moartea sunt ingrediente cheie care mi-au modelat viziunea despre lume și despre artă.
Proiectul „Zoom in.Therapy" a apărut când am pierdut cea mai dragă persoană mie și nici o cunoaștere despre lume nu îmi putea alina suferința. Astfel, mi-am îndreptat atenția către filozofie și artă răspunzând întrebării „ Când te doare sufletul unde mergi?" cu „La artist" și a început terapia. Astfel în lucrările mele lucrez cu metafore.
Tema creației mele de până acum este aceea a fericirii, a liniștii, aceea a construirii unui pod între nădejde și deznădejde, pod care să mă poarte către mine și ființă. Am încercat să subliniez acea doză de plăcere vizuală contând pe ea pentru a trezi curiozitatea privitorilor mai departe și a-i îndemna să descoperim împreună răspunsul la această mare ghicitoare a vieții, fericirea." Andreea Maria Lungan
Andreea Maria Lungan a absolvit Universitatea Națională de Arte, secția pictură. În prezent continuă studiile de masterat specializându-se în pictura abstractă. Andreea a participat la numeroase expoziții de grup in București.


 
RO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.