Dana Art Gallery
Dana Art Gallery pe Facebook

Info

DanaArtGallery este una dintre tinerele galerii fondata din dorinta de a reprezenta si sustine atat tinerii artisti cat si pe cei care nu se afla in mainstream. Galeria doreste a fi mijlocul prin care artistii se pot conecta cu publicul lor si astfel le promoveaza lucrarile de arta in galeria online si la expozitii. Proiectul DanaArtGallery a fost initiat de catre artista Daniela Zbarcea iar odata cu alaturarea lui Adrian Panaite ideea de galerie virtuala interactiva a inceput sa prinda contur.

DanaArtGallery reuseste sa adune persoane diverse, din diferite domenii, cum ar fi artisti, colectionari, iubitori de arta, critici de arta, arhitecti, fotografi, designeri sau scenografi. Tocmai din acest motiv, DanaArtGallery devine locul unde artistii colaboreaza unii cu ceilalti spre a crea un cadru placut, in care publicul poate admira o opera de arta intr-o atmosfera culturala.

Prin organizarea unor evenimente complexe, care unesc un public eterogen, nu numai din lumea artelor plastice ci si din lumea teatrului si a muzicii, noi cream conexiuni prin arta.

 

 

Incepand cu luna octombrie 2011 DanaArtGallery in parteneriat cu Teatrul Odeon a inaugurat “Galeria de Arta Contemporana ODEON” in cadrul careia putem asigura un calendar de evenimente dintre cele mai diverse.

Din 2014 DanaArtGallery incepe colaborarea cu Metropolis Center, un spatiu nou la parterul unui imobil cu birouri in centrul Bucurestiului sub numele de Metropolis Art Collection unde expun diversi artisti din grup.

 

 

Galeria noastra virtuala nu este numai o prezentare a portofoliilor artistilor, ci si un spatiu interactiv intre artisti. Incercam sa ne ajutam si sa colaboram unii cu altii iar evenimentele pe care le organizam ofera posibilitatea artistilor de a se implica in realizarea proiectelor.

Asteptam artisti care vor sa se alature grupului nostru prin expunerea portofoliului lor, participarea la evenimente si propunerea de proiecte personale.

Cei interesati ne pot trimite un mesaj la adresa office@danaartgallery.ro cu un CV, 12 imagini din portofoliul lor, un text despre conceptul artistic urmarit si adresa site-ului sau a blogului personal. Va vom raspunde si va vom da detalii cat de repede posibil.

Daca doriti sa postati un banner cu link catre site-ul nostru, aveti la dispozitie urmatoarele formate:

 

Banner 270 x 90 px

Dana Art Gallery Dana Art Gallery

Banner 200 x 67 px

Dana Art GalleryDana Art Gallery

Banner 150 x 51 px

Dana Art GalleryDana Art Gallery

Banner 100 x 34 px

Dana Art GalleryDana Art GalleryRO EN
© Copyright Dana Art Gallery 2015. Toate drepturile rezervate. Design si programare.